het groene mini boekje

het groene mini boekje
een klein boekje vol met groene plaatjes. Kleurpotlood, mooi papier, acryl verf, stempels, mooie plaatjes en emboising

Volgers

woensdag 17 november 2010

kleurpotlood

2 opmerkingen:

 1. Dag Janita,

  Een paar dagen geleden zag ik dat je je als volger had gemeld op mijn blog, heel erg leuk vind ik dat. Maar toen ik op jou pictogram klikte om een kijkje bij jou te nemen zag ik helaas niet de link staan naar jou blog. Dus ben ik het maar even gaan proberen met jou naam bij Google in te tikken en gelukkig kwam ik op je blog terecht.

  Het is werkelijk fantastisch wat ik op jou blog tegen kom. Schitterende tekeningen van grote schoonheid. Wat ben jij enorm creatief, zit echt te genieten en ben nog lang niet uitgekeken natuurlijk...en kom snel weer kijken bij je. Zal je bij mijn favorieten blogs zetten in de lijst zodat ik niets hoef te missen...

  Fijne avond nog verder,
  Lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben al 2 dagen bezig dit blog te maken, voor het eerst in mijn leven. Dat het me gelukt is, is een wonder vind ik zelf.. Vandaar dat je mij nog niet kon vinden, en als het nu nog niet lukt, heb ik iets vergeten denk ik. Ik moet alles nog leren. Weet ook niet hoe ik het openbaar moet maken op google.Ben niet zo technish . Bedankt voor je compliment.

  BeantwoordenVerwijderen